Roxana ex-Trident, la plajă, după bătaia încasată de la Oana Frigescu! Fosta cântăreaţă şi-a petrecut weekendul cu fiica ei!

După furtună vine soare, sau cel puţin aşa se spune! Ei bine, aşa s-a întâmplat şi în cazul protagonistelor celui mai teribil scandal al săptămânii trecute: Roxana Sârbu şi Oana Frigescu. După ce s-au bătut în parc, ziua în amiaza mare, cele două femei s-au relaxat în acest weekend: prima la mare, cu fetiţa, iar cea de-a doua la botezul băieţelului cuplului Walter şi Raluca Zenga.

Roxana a fost surprinsă ieri de agenţii Spynews pe una dintre cele mai în vogă plaje din staţiunea Mamaia. Fosta componentă a trupei Trident se afla în compania fiicei ei, iar micuţa se juca, fără nicio grijă, făcând castele de nisip, ajutată de mama ei. Nimic nu atrăgea atenţia asupra celor două cu excepţia unei faşe elastice aflate pe braţul Roxanei. Acestea acopereau vânătăile şi rănile provocate de bătaia de miercuri seara.

De cealaltă parte, Oana Frigescu a mers la petrecerea de botez a soţilor Zenga, care a avut loc la un celebru restaurant din Bucureşti. Însoţită de o prietenă, Oana a părut foarte relaxată şi degajată. A evitat, în schimb, orice contact cu presa. "Ştiu eu că nu vreţi să mă întrebaţi doar despre botez", a fost replica Oanei la întrebările jurnaliştilor.

Roxana şi Oana au fost protagonistele unei bătăi în toată regula, în parcul Herăstrău. Oana a acuzat-o atunci pe Roxana că a încercat să-i filmeze fetiţa cu telefonul mobil şi a încercat să-i aplice acesteia o corecţie fizică. În urma bătăii, Roxana a mers la IML şi şi-a scos un certificat medico-legal, iar Oana la Poliţie, pentru a reclama că ea a fost victima. Între cele două există o rivalitate mai veche. Se spune că Roxana a devenit mai mult decât apropiată de Andrei Badiu, fostul soţ al Andreei. De asemenea, Oana ar fi foarte bună prietenă cu Marcel, fostul partener al Roxanei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro