Roxana Ionescu se mărită! Informații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Pentru Roxana Ionescu anul 2018 pare să se anunțe a foi unul de neuitat. Iar asta pentru că, pare-se, frumoasa fostă Mamă-Natură va ajunge în fața altarului, la brațul bărbatului pe care îl iubește.

Mai exact, spun surse apropiate de Tinu Vidaicu, acesta este decis ca anul care s-a încheiat să fie și ultimul din cariera lui de ”burlac”. Și, ne-au mai precizat sursele noastre, a și anunțat-o pe Roxana Ionescu că vrea să o ia de soție, lucru pe care, probabil, frumoasa iubită a omului de afaceri timuișorean l-a acceptat cu mare bucurie.
De altfel, de ceva vreme încoace, pe degetul Mamei-Natură tronează un ditamai inelul din aur alb și cu (probabil) un diamant măricel, lucru pe care, de altfel, nu îl ascunde deloc, parcă anunțând ceea ce urmează și faptul că este logodită.
De altfel, cei doi sunt la a doua lor tentativă de a se căsători, acum doi ani ei fiind, din nou, la un pas de nuntă, spre bucuria rudelor lui Tinu care, de altfel, o adoră pe Roxana, considerând-o femeia perfectă pentru acesta.


Se iubește cu Mama-Natură de patru ani
„Este o fată cu adevărat extraordinară. M-a cucerit cu firea ei pozitivă, plină de entuziasm tot timpul. E plină de energie, e foarte fresh, tonică şi, normal, e foarte plăcută”, spunea Tinu Vidaicu pentru Spynews.ro, făcându-i o caracterizare scurtă frumoasei sale logodnice. Cu toate acestea, acum câteva oluni, cei doi păreau să se fi despărțit, dar, pare-se, nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt, cu atât mai mult cu cât Roxana Ionescu era nelipsită de la petrecerile din clubul lui Tinu Vidaicu.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro