Roxana Vancea, disperată! Ce i s-a întâmplat vedetei / Declarații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea a fost, de cele mai multe ori, în mijlocul unor controverse legate de orientarea ei sexuală, de felul în care se antrenează, de felul în care se îmbracă. Doar că, acum, frumoasa fostă asistentă TV trece prin momente cât se poate de dificile, iar motivele pentru care tremură fiind cât se poate de serioase.

Mai exact, ieri de dimineață, la Spitalul Colentina din București și-a făcut apariția frumoasa vedetă TV. Tremurând, emoționată din cale afară, îngrijorată până peste poate. Și, am putea spune, avea toate motivele să fie într-o stare în care gropițele zâmbetului ei, cunoscut de toată lumea, să rămână ascunse. 
Mai exact, vizita vedetei la spital, la secția de neurologie, a fost generată de problemele de sănătate, unele destul de serioase după încordarea ei, pe care le are mama Roxanei. ”Eu sunt ok, sunt la spital cu mama”, a fost declarația pe care Roxana Vancea ne-a dat-o, îngrijorată. 


Roxana Vancea s-a născut la Târgu Jiu. Când a venit în Capitală, a participat la preselecţia organizată de trustul Intact pentru a ocupa postul de asistentă tv în cadrul emisiunii "'Neatza cu Răzvan şi Dani". După doi ani, Roxana a părăsit emisiunea care a consacrat-o şi a ajuns instructor de fitness.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro