Roxana Vancea, gânduri sumbre: "Moartea mea va fi cauzată de..."

Roxana Vancea, gânduri sumbre despre cum are să moară! Deşi are 25 de ani, aceasta îşi prezice moartea într-o descriere a unei poze postate pe Facebook.

Fosta asistentă TV face presupuneri despre cum viaţa ei se va sfârşi. Aceasta a postat o fotografie pe o motocicletă puternică, cu o descriere care te lasă fără cuvinte. "Moartea mea va fi probabil provocată de a fi sarcastică la momentul greşit", spune vedeta în descriere. Oare ce a păţit?

Relaţia sa cu Mihai Bendeac

În decursul anului trecut, Roxana Vancea şi Mihai Bendeac au avut o relaţie scurtă, dar intensă. Deşi la sfârşitul anului trecut aceştia au decis să pună punct relaţiei, după despărţire au tot apărut imagini cu ei doi în ipostaze intime. În prezent, între cei doi există o poveste de dragoste. "Toată lumea spune că iubirea răneşte, dar asta nu este adevărat. Singurătatea răneşte. Respingerea răneşte. Pierderea cuiva te răneşte. Invidia răneşte. Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea. Dar în realitate, dragostea e singurul lucru din lume care transformă suferinţa şi te face să te simţi bine din nou", a scris Roxana Vancea pe pagina sa de facebook în urmă cu câteva zile.


Roxana Vancea are 25 de ani şi s-a născut la Târgu Jiu. Când a venit în capitală, a participat la preselecţia organizată de trustul Intact pentru a ocupa postul de asistentă tv în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani". După doi ani, Roxana a părăsit emisiunea care a consacrat-o.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Roxana Vancea, poziţii fierbinţi cu un bărbat! Şi-a băgat capul între picioarele ei şi...

Roxana Vancea, în ipostaze incitante pe internet. A rămas fără sutien, iar bluza i-a alunecat. Ce s-a văzut e ...

E aproape goală în aşternut. Roxana Vancea s-a tăvălit în pat cu ...


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro