Ruby a comis-o din nou! Vezi unde şi-a mai pus vedeta piercinguri

+2 click pentru
galerie

Ruby îşi şochează fanii în fiecare zi, din dorinţa de a apărea mereu cu ceva nou. Astăzi a comis-o din nou!

După ce şi-a penetrat nasul cu un piercing care i-a adus mai multe remarci negative decât pozitive, cântăreaţa a dat din nou cu bâta-n baltă. Vrând să fie cool şi să le facă totodată o surpriză fanilor, Ruby şi-a mai dat două găuri tot în zona feţei. De această dată, în obraji. Imediat ce a postat fotografia ei pe contul de Facebook, fanii artistei s-au grăbit să-şi dea cu părerea, în special să dezaprobe gestul făcut de ea.

"Te-au zapacit drogurile", i-a scris un fan în timp ce altul o ceartă spunându-i că "naspa , WTF , ai stricat fatuca ta frumoasa in fine daca iti place tie ce mai conteaza". Sunt însă persoane care apreciază noile bijuterii ale vedetei şi care o susţin indiferent ce ce trăsnaie mai pune la cale.

Ruby se pare că s-a inspirat în alegerea locurilor în care să-şi facă piercinguri, de la vedetele internaţionale, care au făcut furori şi ele la momentul respectiv. Printre cele mai nebunatice artiste internaţionale cărora nu le-a fost teamă să încerce pe pielea lor aeastă experienţă, se numără Janet Jackson, care a avut cercel în sfârc, la fel ca şi Rihanna sau Victoria Beckham care a avut un cercel în nas la fel ca şi Ruby.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro