Rudele Denisei Răducu i-au împlinit cel mai mare vis al vedetei la șase luni de la moarte! Ce s-a întâmplat, de curând, la Ștefănești / Exclusiv

+4 click pentru
galerie

Denisa Răducu s-a stins acum jumătate de an, dar, cât timp a trăit, nu a reușit să facă pace, cu adevărat, în familia ei. Dar, zilele acestea, lucrurile s-au liniștit, în sfârșit între rudele sale.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse apropiate de familia cântăreței care s-a stins din viață în urma unei boli cumplite, până de curând, între tatăl și mama artistei relațiile erau mai degrabă reci, cei doi evitându-se, cât se poate de mjult, reciproc. 
Cu toate acestea, zilele trecute, într-un final, Emilian Răducu și Geta Dovleac, părinții Denisei, au decis să ”îngroape”, definitiv, securea războiului. Și, fără să stea prea mult pe gânduri, la invitația surorii Denisei, au luat loc la masă și, ca într-o familie normală, au mâncat împreună și au stat, de vorbă pentru prima oară, după ani buni, discutând despre lucrurile sensibile petrecute în viața lor.
”În sfârșit, s-au împăcat, cui adevărat. Era visul Denisei, iar când au fost chemați, la masă, de sora ei, acesta a și fost lucrurl care i-a făcut să accepte. Știau că Denisa a suferit mult că ei nu s eînțelegeau, așa că, de dragul ei, zilelel trecute au făcut un pas spre normalitate. Oricum, sunt deciși să arate ce s-a întâmplat, de fapt, cu Denisa”, ne-a spus un apropiat de-al familiei artistei.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro