Rudele Denisei Răducu se pregătesc de înmormântare! Decizia şocantă luată de familie

+4 click pentru
galerie

Denisa Răducu © Foto: Facebook

Familia Denisei Răducu se pare că se pregăteşte de înmormântare, după spusele Adrianei Bahmuţeanu. Aceştia au pus totul la punct. 

Adriana Bahmuţeanu a aruncat în această seara bomba. Conform unor surse de ale sale, rudele de la Ştefăneşti ale Denisei Răducu se prăgătesc deja de înmormântarea artistei.

Cancerul i-a invadat tot corpul Denisei MAnelista, iar familia sa de acolo a pus totul la punct pentru conducerea artistei pe ultimul drum, după cum a povestit prezentatoarea de la "Agenţia Vip".

"La Ştefaneşti, în satul unde s-a născut Denisa, rudele se pregătesc de înmormântare. (...) Au cumpărat deja cele necesare. (...) S-a discutat şi despre apartamentul Denisei şi cine o să plătească ratele pentru că ea a facut împrumut." a spus Adriana Bahmuţeanu la "Agenţia Vip". 

Denisa Răducu, diagnosticată cu carcinom hepatocelular

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Denisa Răducu şi membrii familiei speră la o minune care să câştige lupta pentru viaţă. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro