S-a aflat adevărul despre relația dintre Cornel Galeș și blonda Vivi! Fiica ei a spus TOTUL

+4 click pentru
galerie

De mai bine de o lună, Cornel Galeș este nedezlipit de o blondină cu care, susține el, nu are nicio relație, între ei fiind doar o prietenie extrem de strânsă. Cu toate acestea, noi avem dovada că, de fapt, lucrurile nu sunt cum spune el. Și că, de fapt, între ei este mult, mult mai mult decât pretind ei.

Mai exact, într-una dintre zilele trecute, Cornel Galeș, însoțit de amica sa, a dat o mică fugă la munte, la Azuga. Loc în care, explica el, erau într-o mică ”prospecție”. Probabil a hotelurilor, pentru că, nu-i așa?, trebuie să ”simtă” întâi condițiile de cazare, iar abia apoi să le recomande.
Dar, de fapt, fără să vrea, cei doi au fost ”turnați” chiar de fiica blondinei Vivi. Care, fericită peste poate de bucuria mamei sale, nu a mai putut rezista și a spus lucrurilor pe nume. ”Mă bucur enorm că ești fericită, că iubești și că ești iubită. Mami, nu băga în seamă gura lumii..”, sunt cuvintele, extrem de relevante, scrise de fiica blondinei Vivi. Adică chiar femeia cu care Cornel Galeș PRETINDE că nu se iubește, dar care, de fapt, spun dovezile, este cea cu care își ”astâmpără” dorul de Ileana Ciuculete. 
Iar acum putem doar să așteptăm, cu maxim interes, cam ce ar mai avea de spus Cornel Galeș despre relația pe care ”nu o are” cu blondina...

Galeș susține sus și tare că Ileana Ciuculete este ”unică” în memoria lui
Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în miez de noapte, în urmă cu o lună, în timp ce se consola cu o blondă, împreună cu care a luat cina la un restaurant. După o perioadă de patru luni, timp în care a ţinut doliu şi s-a ocupat de cele creştineşti pentru soţia lui, Ileana Ciuculete, Cornel Galeş pare pregătit să îşi refacă viaţa. Cam repede ar spune unii... "Nimeni nu în lumea asta nu o poate înlocui pe Zânica, nu o poate înlocui pe Ileana Ciuculete. Nici cum cântă ea, nici cum sărută ea, nici cum se mişcă ea, nicicum", a spus, după sărutul schimbat cu blonda Vivi, Cornel Galeş. 
Cei doi au petrecut câteva zeci de minute în local, unde au fost destul de apropiaţi şi chiar s-au sărutat, semn că relaţia lor nu este una de tatonare.
Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro