S-a aflat totul! Din cauza lui s-ar fi despărţit Angelina Jolie de Brad Pitt

Angelinei Jolie şi Brad Pitt © Foto: Hepta

De când Angelina Jolie și Brad Pitt au divorţat, în septembrie anul trecut, au circulat cele mai nebunești povești pentru a explica adevăratul motiv al separării lor. Una dintre ipotezele mai recente a fost relația ''strânsă'' şi în același timp ''șocantă'' pe care actrița o menține cu fratele ei, James Haven.

Ian Halperin, jurnalist și realizator de filme documentare canadian susţine această ipoteză, notează mediafax.ro. Potrivit acestuia, ruptura ar fi consecința directă a prezenței în apropierea cuplului a fratelui Angelinei Jolie, James Haven. ''James era atât de apropiat, încât de fapt trăia împreună cu ei. Acest lucru l-a împins pe Brad la un ultimatum. El i-ar fi cerut soției sale să aleagă: El sau eu!'', spune Ian Halperin pentru Radar Online.

Revelații ciudate și mai degrabă în interesul regizorului, care pregătește un documentar despre divorțul cuplului cunoscut sub numele de ''Brangelina''. Cel care se pretinde a fi un ''jurnalist de investigație'' a explicat că nu are nicio dovadă a ceea ce a spus. În trecut, Ian Halperin a mai dezvăluit ''secrete'' despre viața privată a vedetelor, care au fost foarte repede dezmințite, scrie lalibre.be.

În luna septembrie a anului trecut Angelina Jolie și Brad Pitt s-au luptat pentru obținerea custodiei celor șase copii ai lor. Actorul a fost acuzat că l-a abuzat pe unul dintre ei, iar acesta a fost și motivul pentru care Angelina Jolie a intentat divorț.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro