VIDEO / S-a apucat de cântat! Adriana Bahmuţeanu face muzică de petrecere: "E o melodie despre viaţa mea"

captura Antena 1

Adriana Bahmuţeanu le pregăteşte o surpriză colosală fanilor ei. Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" s-a apucat de cântat muzică de petrecere.

Adriana Bahmuţeanu nu încetează să-şi uimească fanii! Vedeta continuă procesul de reinventare după divorţul de Silviu Prigoană şi mai pune o cărămidă în temelia carierei ei artistice.

Prezentatoarea "Necenzurat" s-a apucat de cântat! Aceasta pregăteşte o piesă de muzică de petrecere, în care mărturiseşte că surprinde aspecte sfecifice fetelor tinere, care-şi caută bărbaţi cu bani, aşa cum a făcut şi ea în trecut.

"Este o parodie. M-am gandit să fac o piesă care să ilustreze viaţa fetelor tinere care aleargă după bărbaţi cu bani şi, până la urmă, şi viaţa mea. Am fost şi eu tânără şi am vrut bărbaţi cu bani, dar nu m-am ales cu nimic", a declarat Adriana Bahmuţeanu la "Acces direct", de la Antena 1.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au pus capăt căsniciei în urmă cu câteva luni, după ce vedeta TV a fugit cu cei doi băieţi ai lor de acasă, la începutul anului trecut. De atunci, Bahmu şi Prigoană s-au războit prin tribunale pe custodia copiilor şi pe şcoala în care aceştia să-şi desfăşoare programul de învăţare. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au împreună doi băieţi: Maximus şi Eduard.

Citeşte şi:

VIDEO / Cu super-minijup şi decolteu adânc, Bahmu s-a lăsat pipăită de OMUL ELECTRIC: "Simt în tot corpul"

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu zâmbeşte din nou! Decizia magistraţilor a făcut-o fericită. Ce au stabilit judecătorii în procesul de custodie comună cu Silviu Prigoană

VIDEO / Mesajul Marei Bănică pentru Silviu Prigoană: "Nu trebuie să-i demonstrez nimic!"

VIDEO / Declaraţiile uluitoare ale lui Silviu Prigoană despre Adriana Bahmuţeanu: "Umflă copiii cu franzelă şi pateu!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro