S-a dat de gol! Ilie Năstase a dezvăluit ce vrea de la Ion Țiriac! ”Căprioarele” vânate de magnat îl fascinează

Este de notorietate faptul că Ion Ţiriac, declarat cel mai bogat român al momentului, are o mare pasiune legată de vânătoare. Bunul său prieten, Ilie Năstase a dezvăluit ce se întâmplă cu un alt tip de căprioare pe care Țiriac le vânează. Cele cu două picioare....

Minte şi inimă zburdalnică, Ilie Năstase, a ajuns să viseze frumos atunci când se gândeşte la căprioarele vânate de Ion Ţiriac, cunoscută fiind pasiunea magnatului pentru femei superbe. Asemenea unui cufăr plin de glume, Ilie Năstase a făcută o declaraţie absolut uluitoare pentru Spynews.ro, explicând ce ar face el cu ”căprioarele” vânate de Ţiriac.

Ion Ţiriac (centru), pregătindu-se pentru o partidă de vănătoare. Dar nu cea visată de Ilie Năstase

„Eu îmi doresc ca domnul Ţiriac să vâneze cât mai multe căprioare. El să le vâneze, eu să le bag în pat”, a spus Ilie, făcând aluzie la „căprioarele” tinere, cu două picioare, pe care orice bărbat le-ar dori lângă el. De-a  lungul timpului presa mondenă a scris despre faptul că Ion Ţiriac ar fi avut relaţii cu femei celebre atât din ţară cât şi din străinătate, în vreme ce despre Ilie Năstase jurnaliştii străini au precizat că s-ar fi iubit cu 2.000 de femei, lucru negat însă de vedeta tenisului mondia.: „Au fost iubiri, dar în nici un caz 2.000. A fost o exagerare a unei jurnaliste”, a menţionat Ilie Năstase. 

Citeşte şi:

Ilie Năstase recunoaşte că nu se pricepe, dar niciodată nu s-a certat cu Brigitte din cauza asta! Vezi schema care îl scoate din orice încurcătură!

VIDEO! Secretul păzit cu sfințenie al Brigittei! Ce face soția lui Ilie Năstase când crede că nu o vede nimeni


   


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro