S-a dat de gol! Încă își adoră soția adulterină! Un milionar celebru de la noi nu își poate lua gândul de la femeie care l-a înșelat cu un puștan

L-a înșelat cu un tânăr a cărui potență financiară o depășește cu mult pe a lui, dar el pare să fie, în continuare, amorezat-lulea de ea. Iar zilele trecute, milionarului care s-a trezit părăsit de nevastă i s-a făcut dor de ea și, fără să își dea seama, s-a... ”scăpat”.

Nimeni nu credea, acum câteva luni, că între Mihai Pleșea și soția lui, Roxana Ilie, dragostea se va sfârși atât de brusc. El, un binecunoscut om de afaceri, milionar, ea, un fotomodel care părea extrem de fericită în compania lui, se pozau împreună, tot timpul sărutându-se, la toate evenimentele la care luau parte. Cu toate acestea, lanțul de iubire s-a întrerup brusc când a apărut în peisaj un tânăr, extrem de bogat, care a reușit să o facă pe Roxana să uite de soț.


Iar dacă fotomodelul pare să fie foarte fericită alături de tânărul ei iubit și a cerut divorțul, Mihai Pleșea pare să nu o poată uita pe cea care atât amar de vreme i-a fost alături și cu care a împărțit totul. Așa că, într-un acces de sentimentalism generat probabil de simțămintele pe care le mai are față de soția adulterină, Mihai a postat pe contul său de socializare o fotografie care spune totul despre ce simte acum. Mai exact, Mihai și Roxana apar într-o imagine în care ea se întinde să îl sărute, fericiți până peste poate, fotografie realizată în urmă cu câteva luni, pe când erau nelipsiți pe la evenimentele mondene unde erau invidiați de toată lumea pentru dragostea care vedea că o împărășesc. E adevărat, la doar câteva minute mai târziu, Mihai și-a dat seama ce fotografie a postat și a sters-o, dar declarația implictă a fost deja făcută.


Despărțirea Roxanei Ilie de Mihai Pleșea a suprins lumea showbiz-ului, cu atât mai mult cu cât manechinul este cel care a inițiat separarea, ea fiind cea care, spun sursele noastre, s-a îndrăgostit nebunește de fiul unui potent om de afaceri a cărui avere este estimată la peste 100 de milioane de euro.

Citește și:

Ea se distrează cu iubitul de 18 ani, iar el îşi petrece timpul cu prietenii! Imagini şocante cu fostul soţ al unui celebru manechin

A fugit de la un soț milionar cu un amant miliardar! Acum își spală rufele în public! Dialog halucinant între un celebru fotomodel și viitorul ”fost”

Nu se mai ascund! Primele imagini cu un celebru fotomodel şi proaspătul iubit, pentru care a divorţat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro