S-a decis. Cât plăteşte Gabi Enache pentru că şi-a lăsat soţia pentru amantă. Primele declaraţii ale Mădălinei Enache

+3 click pentru
galerie

Mădălina Enache, despre nunta lui Gabriel Enache cu Lena © SpyNews

După ce Gabriel Enache s-a căsătorit în secret cu amanta sa, Lena, fosta soţie, Mădălina Enache, a avut o primă reacţie, exclusiv,pentru Spynews.

S-a dat decizia în divorţul lor, însă lucrurile nu s-au terminat pentru cei doi. Urmează partajul, iar atunci vor vedea fiecare cu ce rămâne în urma căsătoriei.

Mădălina Enache a vorbit despre suma de bani pe care trebuie să o dea Gabriel Enache lunar fetiţei şi este de acord cu decizia judecătorilor. Fotbalistul lui FCSB fiind obligat să ofere lunar 1.500 de euro.

"Mie încă nu mi-a venit soluția pentru că ei o trimit și acasă. Momentan nu mi-a ajuns, iar când am vorbit eu cu avocata, sunasem acolo la Arhivă și mi-au spus aceleași lucruri. 
Din câte știu eu el nu încasează 15 000 de euro, încasează 12 000. Și da, s-a dat 1/8 din 12 000 și e retroactiv din luna Februarie pentru că el nu a plătit nimic pentru fată de atunci. El nu a dat niciun ban, nu a cumpărat nimic fetiței și atunci este normal să se dea retroactiv. Eu știu că 1500 de euro ar urmă să plătească. De suma asta știu."
, a spus Mădălina Enache.

În ceea ce priveşte programul de vizită pentru fetiţă, dar şi perioada în care acesta poate sta cu cea mică, Mădălina spune că nu are nimic împotrivă pentru că este dreptul lui. Singura dorinţă a acesteia este ca micuţa să nu meargă în acest an de Crăciun să stea cu tatăl ei pentru că ar fi greu pentru toţi.

"Referitor la program sincer nici eu nu știu exact, exact până nu o să-mi vină citația cu soluția acasă. Ce am vorbit am vorbit prin telefon cu avocata și mi-a spus același lucru
Eu oricum nu am o problemă cu programul, atât că e ciudat acum de Crăciun, e mică și a stat mult prea puțin cu Gabi. Atât am cerut să nu fie anul acesta de Crăciun la el. Asta îmi doream pentru că e fata prea mică și nu e obișnuită cu el. Nici el nu cred că ar fi obișnuit
Eu am discutat lucrul acesta și cu Gabi. El dacă vrea să vină să o vadă pe fată nu este nicio problemă. Eu nu stau între ei. E normal ca și fata să aibă nevoie și de Gabi și Gabi de fată. El știe foarte bine că dacă ne anunță din timp și vrea să iasă cu fata în parc sau vrea să meargă cu fata la mall, cu tot dragul, nu am nicio problemă.

Singurul stres pentru mine este să nu rămână peste noapte pentru că nu o știe pe fată. El de un an de zile nu a dormit nicio seară cu fata.  Încă nu s-a încheiat definitiv. Aici a fost divorțul, dar mai este partajul", a mai spus Mădălina Enache.

Fotbalistul infidel Gabi Enache şi-a unit destinele de cele ale Lenei, femeia cu care a înşelat-o pe Mădălina, fosta sa soţie, şi cea alături de care are un băieţel.

Conform unor surse bine informate, apropiate fundaşului legitimat la FCSB, marele eveniment a avut loc în mare secret. Deocamdată, Gabi Enache şi Lena au făcut doar cununia civilă, însă ei plănuiesc să se căsătorească şi religios. Ba mai mult, fundaşul şi nevasta sa vor să aibă parte şi de o nuntă ca în poveşti.

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. La început, în mare secret, cei doi au decis să bea o cafea împreună, să vadă cum se pot consola reciproc. Iar de la tatonări, la câteva zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, chicoteli și clipit din genul, ei și-au dat seama că sunt suflete pereche... Iar apoi, ca un făcut, amanta jucătorului a născut  un băieţel perfect sănătos. Micuţul a venit pe lume în luna septembrie. Gabi Enache mai are un copil, o fetiţă, din relaţia cu Mădălina, fosta sa soţie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro