S-a decis! Vezi ce vedetă renunță la lumina reflectoarelor pentru afaceri!

A cunoscut celebritatea după participarea la emisiunea „Temptation Island – Insula Iubirii”, iar după toate controversele pe care le-a creat acolo s-a decis că este timpul să... se potolească. Ba mai mult, chiar vrea să își schimbe domeniul de activitate.

Tomiţă, cea mai controversată ispită de la „Temptation Island – Insula Iubirii” a luat în urmă cu ceva timp o decizie cât de poate de surprinzătoare, mai ales că a ajuns la o notorietate la care mulți nici măcar nu visează, și anume aceea de a se muta din țara natală. "Mă voi muta din România definitiv. Am primit o ofertă foarte tentantă în Indonezia. Mă gândesc să îmi cumpăr şi un apartament acolo", a spus Tomy.


Se pare că Tomiță Giurgea nu vrea să se oprească cu schimbările din viața lui aici, de data aceasta luând o decizie care îi “afectează” viața profesională. Tomy este decis să renunțe la domeniul în care s-a lansat pentru a se ocupa de afaceri imobiliare, banii necesari investiție fiind chiar cei câștigați peste hotare. „Anul viitor mă apuc să construiesc case. Acum îmi înfrumusețez casa, iar apui vreau să ridic un cartier rezidențial. Chiar dacă voi pleca în Indonezia, asta nu îmi va afecta afacerile”, a declarat Tomiță Giurgea pentru Spynews.ro.

Citește și:

Tomi de la "Insula Iubirii", cu "bărbăţia" la vedere! Tânărul a uitat de inhibiţii şi s-a pozat în chiloţi

A făcut un gest macabru şi s-a lăudat cu el pe internet! Tomi de la "Insula Iubirii" şi-a îngrozit fanii: "Eşti infect!"

Imaginile acestea au ridicat temperatura din termometre! Deea, concurenta de la "Insula Iubirii", mai fierbinte ca niciodată!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro