S-a despărţit de soţul controversat si acum se intoarce în România! Declaraţiile emoţionante ale unei celebrităţi

Au spus "Da" tare şi răspicat în faţa fostului primar Viorel Lis, iar de atunci povestea lor de dragoste părea să prindă contur. Un celebru artist de la noi şi jumătatea sa visau la o familie şi o căsnicie desprinsă din basme, însă furtuna a coborât în micul lor paradis din Spania, iar despărţirea a fost inevitabilă.

Cristi din Banat şi Rafaelo, iubitul său, şi-au unit destinele la sfârşitul lunii iunie, iar cel care le-a oficializat relaţia a fost Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Ceremonia a fost una extrem de emoţionantă, de la care nu au lipsit lăutarii, momentele tandre şi tradiţiile autohtone. De la cântecul cu "Ia-ţi mireasă ziua bună", până la bărbieritul mirelui, toate lucrurile au fost făcute după rânduiala românească.


După despărţirea de Rafa, necazurile par să se fi abătut asupra lui Cristi, care a avut de pierdut şi pe plan financiar, după ce restautantul în care el cânta şi de pe urma căruia îşi câştiga o mare pare din venituri s-a închis. „De câteva luni s-a închis restaurantul în care eu cântam pentru românii de aici, iar asta m-a afectat. Nici firma de curăţenie nu mai merge cum mergea înainte, deci lucrurile nu sunt chiar roz”, a declarat Cristi din Banat.


Chiar dacă are probleme financiare, artistul nu se lasă cu una cu două şi a găsit repede o soluţie. „Mă gândesc serios ca din toamnă să mă mut înapoi în România. Acolo am mai multe şanse să mă dezvolt ca artist”, a mai spus Cristi.

Citeşte şi:

BOMBĂ în lumea mondenă! Şi-a înşelat soţul cu...o femeie! Declaraţii EXCLUSIVE ale unei celebrități de la noi

VIDEO / Cristi din Banat lovește din nou! Cum sună noua lui piesă, "Videoclipul de la mare"

Cristi din Banat şi-a înşelat soţul în noaptea nunţii! "Ne-am certat, iar eu am chemat un alt bărbat la hotel!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro