S-a dezbrăcat de inhibiţii şi s-a pozat GOALĂ! Cum arată Mihaela Rădulescu fără haine la 46 de ani

Mihaela Rădulescu are 46 de ani, dar este lipsită de inhibiţii. Vedeta a postat o imagine pe o reţea de socializare în care apare dezbrăcată.

Mihaela Rădulescu este mândră de modul în care arată, aşa că nu se sfieşte să se fotografieze în ipostaze incendiare. În cea mai recentă imagine de pe Instagram, vedeta apare goală în timp ce savurează o băutură pe marginea unei piscine.

Mihaela Rădulescu se relaxează alături de iubitul ei, Felix, departe de România şi de temperaturile scăzute de aici. Fotografia a strâns sute de like-uri pe Instagram.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner îşi trăiesc povestea de dragoste de peste un an de zile. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

A.B.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Atât de mult au schimbat-o operaţiile estetice?! Mihaela Rădulescu, confundată cu Cher de prietenii lui Felix Baumgartner

Trupul ei de balerină a încins orice imaginaţie şi nici ea nu-şi mai aminteşte de nebuniile tinereţii! Câţi bărbaţi celebri au trecut prin patul Annei Lesko?

Unul vorbeşte de iubire, altul despre pasiune! Probleme în paradis pentru Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro