FOTO / S-a făcut cât casa! Mariah Carey a pierdut şirul kilogramelor în plus

foto: arhiva

S-a făcut cât casa! Mariah Carey a pierdut şirul kilogramelor în plus. Cântăreaţa s-a transformat total şi a devenit greu de recunoscut.

Mariah Carey nu mai este diva care a fost! Cântăreaţa s-a îngrăşat foarte mult în ultimul timp, ajungând greu de recunoscut.De curând, aceasta a fost surprinsă de paparazzi la filmările filmului unde debutează care regizor. Îmbrăcată într-o pereche de jeanşi skinny, care au lăsat să se vadă că vedeta a pierdut şirul kilogramelor în plus.

Chiar şi fizionomia artistei s-a schimbat, guşa şi fălcuţele fiind noile ei "accesorii".

(foto: hepta.ro)

Cine e Mariah Carey

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Citeşte şi:

Inevitabilul s-a produs! Mariah Carey şi Nick Cannon

Nick Cannon a înlocuit-o pe Mariah Carey cu o bunăciune

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro