S-a făcut de râs în fața tuturor! Cum încearcă un manelist să se combine cu transexualul lui Guță! Video HALUCINANT

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi pare să treacă prin momente cât se poate de... delicate. Iar asta pentru că, într-una dintre serile trecute a reușit să se facă de râs într-un mod cât se poate de urât.

Mai exact, zilele trecute, Dani Prințul Banatului a făcut un gest care i-a lăsat pe toți cei care îl cunosc cu gura căscată. Mai exact, în miez de noapte, fără să se ascundă, a început o filmare în care s-a dat în stambă cum a putut el ”mai bine”. Iar partener de discuție nu i-a fost chiar oricine, ci o cunoștință mai veche din lumea maneliștilor, transsexualul care l-a făcut pe Nicolae Guță să se facă de râs, în direct, și care, pare-se, a reușit să se transforme într-un ”magnet” pentru maneliști.
Culmea, discuția cu pricina nu a fost, deloc chiar, una ușoară. Iar asta pentru că Dani Prințul Banatului, după ce a încercat să își facă reclamă, lăudându-și calitățile de mare armăsar în pat, a început să îi ceară transexualului devenit celebru sub numele de Delia, tot felul de lucruri, la modul cel mai insistent cu putință. Și, evident, după ce a simțit că nu are succesul lui Nicolae Guță în ceea ce privește succesul la respectivul gen de ”domnișoare” și, enervat, a început să folosească cuvinte cât se poate de dure.


Și nu a folosit doar unul sau două, preferând să arate tuturor că este extrem de competent și că vocabularul lui este unul bigat când vine vorba de injurii sau de descrieri care au legătură cu părțile anatomice care diferă la bărbați și femei...
Transsexualul a avut o relație cu Nicolae Guță
”Ca om mi s-a părut ok, dar m-a luat cam tare. Nici bine nu ne-am cunoscut şi deja mi-a propus să facem sex. Mi-a zis că sunt mai frumoasă ca Mădălina (n.r.- Beyonce de România). Da, i-am zis că nu sunt femeie. Am înregistrare. Mi s-a părut dubios că nu comentează. Schimbarea de sex încă nu mi-am făcut-o, o să o fac la Thailanda. Eu vreau să fim împreună. Era nerăbdător, mi-a zis că mă iubeşte. Mi-a zis: 'Iubirea mea, te pup dulce pe botic!'. Mi-a zis că îi plac ochii mei şi fundul meu”, a declarat Delia, la acea vreme.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro