S-a făcut lumină în cazul sarcinii Cassandrei de la "Mireasă pentru fiul meu"! Ce părere are mama fetei despre această problemă?

Sursa foto Antena 1

Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" a aflat în sfârşit rezultatul testului de sarcină, acesta dovedindu-se negativ.

Bruneta, în vârstă de 18 ani a izbucnit în lacrimi în ediţia de azi a emisiunii gândindu-se la mama ei care o priveşte de acasă şi cel mai probabil o să fie nemulţumită de comportamentul ei. "Am făcut anul trecut o întrerupere de sarcină. Mama o să spună că am făcut-o de râs! Vreau să-i spun dacă se uită acum la mine că îmi pare foarte rău", a declarat concurenta.

Se pare că bruneta a primit de exact ceea ce avea nevoie de la fiinţa care i-a dat viaţă. "Îmi e ruşine să ies pe stradă. Nu cred că e gravidă, pentru că am dus-o la emisiune după ce am dus-o la ginecolog. A avut un iubit mai mare ca ea şi îi tot sugera să nu se protejeze şi mi s-a părut ciudat. Orice ar fi, chiar dacă e sau nu e, eu o să o sprijin, orice ar fi", a spus doamna Liliana la Antena 1.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Fetele din casa "Mireasă pentru fiul meu" s-au "rupt" pe manele! Cassandra, comportament neaşteptat

VIDEO / E însărcinată? O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu": "Am întreţinut relaţii intime înainte de competiţie şi mi-a întârziat..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro