Să fie sau nu de plastic? Vedete care jură că nu au silicoane, dar dacă le împungi cu acul se dezumflă repede

Minciuna are picioare scurte, dar... sânii mari! Mai multe vedete de la noi ne vând gogoşi fierbinţi şi, deşi sânii lor au avut parte de îmbunătăţiri substanţiale, îl iau pe "nu" în braţe. Iată care sunt divele din showbiz care se dau naturale, dar pe care dacă le  împungi cu acul se dezumflă repede!

Monica Gabor

Înainte să plece din Bacău la Bucureşti, "Cenuşăreasa" devenită divă peste noapte a dat fuguţa la cabinetul medicului estetician, şi-a ales o pereche de silicoane perfectă pentru statura ei şi s-a tunat. Moni nu a recunoscut niciodată însă că a apelat la bisturiu şi se zvoneşte chiar că ar fi renunţat la silicoane de dragul iubitului chinez, Mr. Pink. Aşa să fie oare?

Anna Lesko

Atât de mult i-a priit aerul de Bucureşti, încât Anyşca a inspirat puternic şi... sânii ei au luat-o razna. Dacă la începutul carierei nu ştia cum să-şi ascundă bustul mic, acum cântăreaţa mai că ar umbla cu ei p-afară, iar dovadă stau apariţiile incendiare din concerte.

Andreea Raicu

Nici Andreea nu a fost mulţumită cu "bogăţiile" primite de la mama natură şi ar fi dat buzna într-un cabinet de chirurgie estetică. Cum era de aşteptat, diva a negat cu vehemenţă intervenţia, la fel cum a procedat şi în cazul buzelor pe care şi le-ar fi înfrumuseţat cu ajutorul injecţiilor cu acid hialuronic.

Andreea Bălan

Andreea s-a transformat peste noapte din adolescenta cu sâni ca nuca, în femeia atrăgătoare cu bust perfect şi apetisant. Chiar dacă e evident că a bustul ei e din plastic, artista jură că e naturală din cap până-n picioare.

Cristina Rus

Asemeni colegelor de breaslă, Cristina Rus refuză cu înverşunare să vorbească despre modificările suferite de bustul ei. Nici măcar după ce, zilele trecute, a apărut informaţia conform căreia artista şi-ar fi scos implanturile după ce a născut, blonda nu a vrut să vorbească despre acest subiect... delicat.

Doamnelor, suntem în era silicoanelor, de ce vă tot ascundeţi?

Sondaj spynews.ro

Care dintre vedetele de mai sus au silicoane?

Toate au silicoane!

45.78% (38 voturi)

Nu pot să îmi dau seama, trebuie să le văd goale!

15.66% (13 voturi)

Anna Lesko

6.02% (5 voturi)

Andreea Bălan

13.25% (11 voturi)

Andreea Raicu

2.41% (2 voturi)

Cristina Rus

2.41% (2 voturi)

Monica Gabor

4.82% (4 voturi)

Sunt naturale!

4.82% (4 voturi)

Au băut tinctură de mărar şi le-au crescut sânii

3.61% (3 voturi)

Ce sunt silicoanele?

1.2% (1 voturi)

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro