VIDEO / S-a găsit comoara îngropată de Mărioara Zăvoranu în casa de la Afumaţi! Unde zace averea

foto: arhiva

S-a găsit comoara îngropată de Mărioara Zăvoranu în curtea casei de la Afumaţi. Parapsihologul Lucian Iordănescu a indicat locul exact în care femeia de afaceri ar fi pus avuţiile.

Parapsihologul Lucian Iordănescu a dezvăluit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Un show păcătos" locul unde Mărioara Zăvoranu ar fi ascuns o adevărată comoară. Se pare că femeia de afaceri ar fi ascuns averea într-unul dintre pereţii piscinei din curtea casei de la Afumaţi.

"De valoare poate să însemne nişte oseminte omeneşti în cazul acesta. Eu constat ce măsor. Da, da, oseminte. Poate sunt jumătate de oseminte. Mentalul ei (n.r Mărioarei Zăvoranu) era legat de materie. mentalul ei investiga sufleteşte comoara. Ea când vine pe aici prin zonă, trage pe balansoar. Aici stă şi de aici supraveghează tot ce se întâmplă în zonă. Ea însăşi era un fel demonic. Ea avea o structură energică demonică. Nu poţi să fii mama unui copil şi să-l terfeleşti aşa decât dacă eşti de o structură satanică. Mărioara s-ar simţi mai bine dacă Oana n-ar mai fi pe această lume. Un om care reuşeşte să strângă în viaţă nişte valori, e suficient de elaborat în gândire încât să ştie să le ascundă", a declarat parapsihologul Lucian Iordănescu la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Marioara Zăvoranu a murit, la data de 17 aprilie, la spitalul Fundeni, după ce intrase în comă, iar viaţa ei era susţinută de aparate. Oana Zăvoranu şi mama ei au reluat scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

Coincidenţă sau blestem? Legătura dintre moartea Marioarei Zăvoranu şi a lui Nelu Bănicioiu, tatăl Oanei Zăvoranu

Prima reacţie a mamei Marioarei Zăvoranu după ce a aflat că fiica ei a murit!

Biografia Marioarei Zăvoranu! De la viaţa de huzur, la răzbunări şi scandaluri televizate!

Vezi ce avere fabuloasă a lăsat în urma ei Marioara Zăvoranu! Suma este de-a dreptul IMENSĂ

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro