S-a împăcat cu soția după scandalul ”amanta de ciocolată” după ce i-a făcut o promisiune SOLEMNĂ! Informații EXCLUSIVE

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, iar de-a lungul timpului a devenit celebru ca ”Sultan” al muzicii orientale. Căsătorit de câteva luni, vedeta a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare, alături de un fotomodel de ”ciocolată”, timp în care făceau niște gesturi care nu prea lăsau loc speculațiilor. Cu toate acestea, a reușit să își convingă soția să rămână alături de el.

”Soția mea mă iubește, iar eu o iubesc la fel de mult. Mai mult decât atât, ea a vorbit cu Rose, Rose și-a cerut scuze, iar ea a înțeles că între noi nu poate interveni nimic”, ne-a spus, vizibil ușurat că și-a salvat căsnicia pe care o are cu Mădălina, un medic chirurg.
Mai mult decât atât, ne-a mărturisit Gazi, acum este decis să își mărească familia. ”Am vorbit cu Mădălina, iar acum lucrăm la un copil. Nimic nu unește mai mult un cuplu decât un copil, iar noi ne dorim din tot sufletul așa ceva, mai ales că ea este femeia vieții mele”, ne-a mai spus ”Sultanul” muzicii orientale.
În urmă cu câteva săptămâni, Gazi Demirel a fost surprins, într-o seară, în compania fotomodelului Rose, una dintre frumusețile de ciocolată care au făcut furori pe podiumurile de modă, în timp ce serveau o cafea, iar apoi au mers la ea acasă, loc în care artistul a petrecut o bună bucată de noapte, gesturile făcute semînând izbitor cu cele ale îndrăgostiților.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro