S-a înfofolit și s-a cuibărit în brațele soțului ei. Ipostaza în care nu ai mai văzut-o pe Andreea Esca niciodată

Andreea Esca / foto: Facebook

Andreea Esca este plecată de câteva zile din țară și se distrează de minune alături de cele mai dragi ființe din viața sa.

Prezentatoarea TV și-a uimit prietenii cu ultima fotografie pe care a postat-o pe o rețea de socializare. Înfofolită și cu mănuși, Andreea s-a cuibărit în brațele soțului pe asfalt și i-a anunțat pe prietenii săi că petrece Revelionul pe asfalt.

Vedeta TV a povestit cum a petrecut un weekend de pomină în Statele Unite ale Americii, când a petrecut câteva ore într-un frig năpraznic pentru a fi aproape se scena pe care avea loc un concert cu Miley Cyrus.

”Ce, credeți că acesta e sfârșitul? Acum când o vedem deja pe solistă în chiloți și cu blană că repetă de zor? Nuuuu. Am reușit să intrăm înapoi prin altă spărtură din zidul de oameni. Eu însă nu mai puteam de frig. Dar nu mai puteam! Am hotărât să plec la prietena noastră care ne invitase să facem Revelionul în superbul ei apartament din Manhattan unde era cald și bine și să văd bila și „tuta” la televizor.

Pentru că mi se părea că obiectivul de a ajunge în punctul zero fusese îndeplinit și nu-mi mai simțeam membrele. Alexia, căreia îi clănțăneau dinții în gură, mi-a zis că nu e posibil să cedeze acum când nu mai sunt „nici două ore” și e Revelionul … I-am dorit să fie la fel de tenace și la lucrurile importante din viață și am lăsat-o acolo cu prietenii noștri Mihaela și Remus, iar noi, Alex, Aris și eu…am fugit la căldură”
, a scris Andreea pe blogul său.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram de 15 ani. Cei doi au împreună doi copii: Alexia (14 ani) şi Aris (12 ani).

V.M

Citește și:

Andreea Esca, panicată în avion! A izbucnit şi a postat pe facebook: "Panică! Ce să fac? Trebuia să mi se întâmple şi asta!"
Băiatul Andreei Esca, sex la 12 ani? Chiar şi fiica ei de 14 ani a rămas fără cuvinte. Cum a reacţionat vedeta când fiul ei i-a vorbit despre relaţiile intime cu o fată de 11 ani
S-a abătut o nenorocire asupra Andreei Esca? Mama ştiristei, în scaun cu rotile


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro