S-a iubit cu un celebru artist de la noi, iar acum a renunțat la inhibiții! Cel mai căutat manechin de la noi a arătat TOTUL! Vezi ce a pierdut cântărețul

Este, cu siguranță, cel mai apreciat manechin provenit din România, iar marii creatori de modă se bat pentru a o avea în prezentările lor. Este și normal, având în vedere că are cele mai lungi picioare din Europa, iar frumusețea ei a ”rupt” multe inimi.

Fosta iubită a lui Sorin ex-Akcent, Daniela Aciu, s-a mutat de curând în Statele Unite după ce, o bună bucată de vreme, a locuit chiar în vila unui creator de modă celebru din Milano.

Și, odată cu mutarea ei la New York, frumoasa româncă pentru care se bat creatorii de modă a renunțat la inhibiții. Mai exact, de curând, modelul provenit din Zalău a apărut pe podiumul de modă, pentru prima oară în cariera ei, cu sânii la vedere, succesul ei fiind unul colosal.


Posesoarea a celor mai lungi picioare din Europa – 123 de cm -  frumoasa Daniela a decis să renunțe la Europa, ea fiind stabilită, de mai bine de doi ani la Milano, muza creatorului Giorgio Armani hotărând să emigreze peste Ocean. Mai mult, conform informațiilor noastre, fosta logodnică a lui Sorin Brotnei va fi imaginea unor campanii de promovare a unor branduri de succes de peste Ocean, Daniela fiind convinsă, probabil, să se stabilească la New York după ce și-a negociat aparițiile pentru sume mari de bani.

Citește și:

Cel mai cunoscut fotomodel de la noi a emigrat definitiv! Vezi ce decizie de ultimă oră a luat ”muza lui Armani”

Primele declaraţii ale Danielei Aciu după ce l-a părăsit pe Sorin Brotnei: „Nu a mai fost la fel..."

Nu ai mai văzut-o niciodată aşa! Posesoarea celor mai lungi picioare din România, crăcită în piscină! Foto HOT


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro