S-a lăudat că a slăbit peste 40 de kg, dar acum recunoaşte! Răzvan Ciobanu vorbeşte despre greutatea lui: "Am pierdut lupta"

foto: facebook

Răzvan Ciobanu a uimit cu ambiţia cu care a luptat împotriva kilogramelor în plus. Creatorul de modă a mărturisit că deşi nu e imposibil au fost momente în care a pierdut lupta pentru siluetă.

Răzvan Ciobanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care le vorbeşte sincer prietenilor lui virtuali despre ultimul an în care s-a luptat pentru silueta lui. Creatorul de modă a mărturisit că au fost momente în care kilogramele au fost mai "tari" decât el, însă a ţinut să-i încurajeze pe cei care vor să slăbească, spunându-le că nu e imposibil.

"Pffff! Viaţa mea din ultimul an, în imagini sau mai bine spus în kilograme. Treabă mega-complicată: pe 18 ianuarie 2015 aveam 91, prin februarie aveam 86,3 kg şi apoi a început "valsul". În vară, am reuşit "performanţa" de 77,5, dar am "pierdut" lupta prin octombrie (când m-am întors la 85-86 de kg) şi acum fac iarăşi balet spre 80 de kg. Morala?! Că este de un milion de ori mai greu să dai jos 5 kg, în comparaţie cu a da jos 40 de kg. Şi îmi doresc să mai spun o data, pentru ăia de au nevoie să audă asta: dieta (corectă) dă rezultate, se poate!!! Curaj. Şi DA, merită tot efortul. Eu nu am să mai fiu gras NICIODATĂ! Şi da, am mai avut zile (destule într-un an) în care m-am "aruncat" în mâncare, dar în teorie, şi în practica, sunt într-un program de nutriţie (dietă) de un an şi o lună. Mândru de mine însumi!",
le-a spus Răzvan Ciobanu prietenilor lui virtuali.

(foto: facebook)

Răzvan Ciobanu trece de ceva timp printr-o perioadă în care lucrează intens la imaginea lui, iar acest lucru este mai mult decât vizibil. După ce şi-a mărit, şi-a făcut implant de păr şi câteva tratamente faciale, designerul a decis să slăbească. Zis şi făcut! Cu o dietă personalizată, sport şi multă ambiţie, Răzvan a dat jos mai bine de 30 de kilograme într-un timp record şi nu intenţionează să se oprească aici.

Citeşte şi:

A slăbit 28 de kilograme, dar acum a renunţat la dietă! Îţi vine să crezi că Răzvan Ciobanu mănâncă aşa ceva?

Dragostea e oarbă şi nu are limite! Detaliul intim dezvăluit de Răzvan Ciobanu despre iubitul său, la TV

Ce mănâncă Răzvan Ciobanu după ce a slăbit 28 de kilograme? "Orice pastile înghiţi, dacă nu ţii şi dietă, nu au niciun efect!"

Răzvan Ciobanu, despre căsătoriile între persoanele de acelaşi sex: "Nu îi înţeleg"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro