VIDEO / S-a operat din cap până în picioare, dar nu i-a ajuns! Beyonce de România se supune unui nou tir de operaţii estetice. Cum vrea să se tuneze de data asta

captura Antena 1

Beyonce de România de România s-a operat din cap până în picioare la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Anais, dar nu-i ajunge. Blonda a spus că plănuieşte să-şi facă noi intervenţii estetice.

Beyonce de România s-a plictisit de "îmbunătăţirile" pe care şi le-a făcut la scurt timp după ce a născut. Blonda a spus că intenţionează să se supună unui nou şir de operaţii estetice. Aceasta a spus că doreşte să-şi pună implanturi de silicon mai mari, atât în sâni cât şi în posterior şi buze.

"Vreau să-mi schimb implanturile. Eu am 400 acum şi aş vrea 500-600. Şi vreau să le schimb şi forma. Le vreau rotunde, pentru că acum le am în formă de pară. Şi la fund vreau să mă operez. Eu când slăbesc, mă deranjează pernuţa din silicon pentru că se freacă de os. Vreau să-mi bag puţin silicon şi în buza de sus, pentru că eu nu am nimic în buze", a declarat Beyonce de România la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Beyonce de România este o cântăreaţă de manele. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat cu scandal, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais. În prezent, frumoasa se iubeşte cu un libanez, pe nume Ibrahim.

Citeşte şi:

Beyonce de România, acuzată de furt! Un artist face dezvăluiri despre pe mama copilului lui Guţă

VIDEO / Beyonce de România, plină de vânătăi! Cum a fost surprinsă mama fetiţei lui Nicolae Guţă

VIDEO / Nicolae Guţă i-a făcut cadou de Crăciun lui Beyonce de România o casă! Cum arată locuinţa blondei

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro