VIDEO / S-a spus că e la un pas de divorţ, dar adevărul abia acum iese la iveală. Cum stau lucrurile între Anca Ţurcaşiu şi soţul ei

foto: facebook

Gurile rele au spus că e la un pas de divorţ, dar  adevărul...abia acum iese la iveală. Anca Ţurcaşiu a spus care este de fapt, relaţia dintre ea şi soţul ei.

S-a spus că ar fi în prag de divorţ, dar de unde?! Anca Ţurcaşiu a spus că are o relaţie foarte frumoasă cu soţul ei. Cântăreaţa a mărturisit că deşi nu-şi mai fac declaraţii de dragoste ca la început, partenerul ei are grijă de ea şi este mereu atent la nevoile ei. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că la începutul anului viitor va pleca împreună cu acesta într-o vacanţă exotică pentru o lună.

"Nu ştiu dacă ne mai facem noi declaraţii de dragoste în fiecare zi, după 18 ani.  E foarte atent la mine, la ce fac. Normal că mă iubeşte, dar nu mai e genul de relaţie în care să ne facem declaraţii de dragoste tot timpul. Ne facem timp, avem nevoie de noi şi atunci ieşim. O să plecăm în vacanţă în ianuarie, în MianMar şi Filippine, aşa că o să avem o lună pentru noi", a declarat Anca Ţurcaşiu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos care durează de 16 ani şi în timpul căruia a rezultat un băiat, în vârstă de 15 ani.

Citeşte şi:


 A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro