S-a spus că şi-a omorât tatăl! Acuzaţiile continuă la adresa Deei de la "Insula Iubirii"! Cine o pune la zid

S-a spus că şi-a "omorât" tatăl, iar acuzaţiile la adresa ei continuă. Mătuşa Deei de la "Insula Iubirii" continuă cu declaraţiile incendiare despre nepoata ei.

Printr-o intervenţie în cadrul emisiunii "Răi, da' buni", Simona, mătuşa fostei concurente, a explicat de ce consideră că bruneta este vinovată de tragedie. "Eu nu am afirmat niciodată că Andreea şi-a omorât tatăl. Eu am spus că o consider direct răspunzătoare de moartea lui. Ea ştia că tatăl ei era foarte bolnav, el a fost fratele meu. Tatăl ei a fost operat, eu am stat de vorbă cu ea şi i-am spus că urmează o perioadă de recuperare extrem de grea. Totul s-a datorat stresului. Le-am rugat din noiembrie anul trecut să nu îi provoace stres şi griji. Andreea l-a minţit că este o emisiune gen Big Brother şi nu i-a spus nimic despre ce urma să vadă. Când s-a dat pe post imaginile deja celebre cu ea când face sex, fratele meu s-a ridicat, era alb la faţă, am crezut că o să facă infarct. A avut o discuţie cu ea, iar Andreea i-a spus clar că ea face ce vrea cu viaţa ei. Tatăl ei a întrebat-o de foarte multe ori cu ce se întreţine ea în Oradea.", a declarat femeia.

VIDEO / Deea şi Tomi, noi imagini explozive! Au început cu o întâlnire romantică şi au sfârşit cu atingeri sălbatice

Cine este Deea

Deea a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea "Insula Iubirii", de la Antena 1. În prezent, a avut câteva apariţii în cadrul show-ului "Splash - Vedete la apă" unde l-a susţinut pe Tomiţă, ispita care i-a luat minţile.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Deea de la "Insula Iubirii" a făcut furori pe plajă! A purtat un costum de baie minuscul, iar fanii nu şi-au mai luat ochii de la posteriorul ei

Deea de la "Insula iubirii", necoafată şi cu părul vâlvoi! Ce ziceţi, mai e sexy?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro