VIDEO/ S-a stins din viaţă! Lumea filmului plânge în hohote! Un actor CELEBRU a plecat dintre noi răpus de o boală necruţătoare!

Sursa foto Arhiva

Unul dintre cei mai respectaţi actori din istoria Hollywood-ului a murit după o lungă suferinţă. Leon Bibb avea 93 de ani.

Celebrul actor a avut o carieră fulminată şi strălucită după ace a debutat în 1945, pe scena unuia dintre teatrele de pe Broadway. Familia a anunţat nefericitul eveniment pe un site de socializare.

"Dragi prieteni, Leon Bibb a murit împăcat, în această dimineață (n.r. - vineri), în Vancouver, Canada. Leon a avut o viață remarcabilă și binecuvântată. De la Louisville, la New York și Vancouver, toți cei care l-au văzut în spectacole au avut o experiență extraordiară. A fost un prieten devotat și tată a trei copii, Amy, Dorie și Eric, care îi vor duce dorul. Leon a făcut lumea un loc mai bun. Deplângem pierderea lui și celebrăm minunatul și generosul său spirit”, au spus copii lui Bibb. 

Leon Bibb s-a născut pe 7 februarie 1922 şi a crescut în Kentucky şi a studiat canto la conservatorul din New York. Cariera lui muzicală a prins aripi, atunci când a intrat în grupul muzical  Louisville Municipal College glee club.

T.S
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro