S-a stricat cântarul cu ea! Vezi ce vedată a păţit "ruşinea"!

+3 click pentru
galerie

În ultimii ani sânii unei anume vedete de la noi au făcut istorie! Acum, însă, iese în prim plan prin greutatea pe care o are! La ultima vizită la un medic estetician vedeta a stricat cântarul...


“Arăţi foarte bine… dar ar fi necesar să te mai îngraşi un pic, ai arăta mai bine. Şi, dacă ar fi să te operez, ţi-aş face o rinoplastie. Ar fi necesară, nu te-ar durea, dar nasul trebuie puţin corectat. De asemenea, nu ţi-ar strici nici nişte pomeţi mai pronunţaţi, dar asta se rezolvă imediat, cu nişte injecţii. În rest, nu cred că ai avea nevoie de silicoane, văd că te-a înzestrat natura din plin”, i-a spus medicul Marek Vâlcu, Sânzianei Buruiană. Să se îngraşe puţin? Poate puţin mai mult pentru că blonda dă semne că este în pragul anorexiei. Şi, nu, nu glumim! Când a mers în vizită la clinica medicului Marek Vâlcu chiar şi cântarul din cabinet a fost şocat de greutatea blondei. Minute bune, Sânzii s-a chinuit să facă aparatul să funcţioneze. Pentru că, oricât l-ar fi resetat, cântarul dădea eroare cum se urca vedeta pe el. După multe rugăminţi şi intervenţii a arătat crudul adevăr... Sânzi are 49 de kilograme! Păi în asemenea condiţii credeţi că e de mirare că i-a trebuit ceva bietului cântar să funcţioneze? Glumind puţin, blonda ar trebui să îşi pună nişte pietre înm buzunar când va dori să urce cu liftul.

Pentru că i-a fost frică de operaţie a renunţat la silicoane şi şi-a mărit buzele!

În fine, revenind la vizita pe care a făcut-o medicului estetician, Sânzii s-a gândit foarte mult ce anume "îmbunătăţire" să îşi facă. Şi, pentru că moare de frica operaţiilor, blonda a renunţat să mai viseze la silicoane sau la modelarea nasului şi a ales să-şi mărească buzele! “Mi-e frică să nu mă doară rău de tot, mi-e frică de operaţie”, a spus Sânzi.

Foto: Radu C. Munteanu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro