S-a terminat cu șmecheria! Un interlop celebru de la noi se face băiat de casă! Motivul e INCREDIBIL

Este, cu siguranță, unul dintre puținele personaje devenite mondene prin prisma relațiilor pe care le-a avut cu diverse domnișoare din showbiz. Dar, am spune noi, cariera lui de ”cuceritor” s-a cam dus pe ”Apa Sâmbetei” de când o tânără i-a pus inima pe jar, iar acum s-a trezit pus într-o situație în care are o singură soluție: să se facă băiat de casă.

Relația dintre Dan Cioară și Silvia pare să fie una mult mai serioasă decât credea careva. Pentru că, sub înfățișarea de dur, temutul interlop pare să fie extrem de romantic și de îndrăgostit. Iar acum, după ce Silvia l-a anunțat că va deveni tată, durul lumii mondene s-a ”topit”. ”Am aflat că voi fi tată. Asta e cea mai bună veste posibilă. Sper să fie băiat. Încă nu m-am gândit la nume”, ne-a spus Dan Cioară.


Mai mult decât atât, bărbatul este decis să se cumințească, acum, că femeia care a avut atât de mult timp răbdare cu el este însărcinată. ”Silvia este o fată excepțională și este singura care a avut multă răbdare cu mine și mi-a înțeles toate ieșirile. Acum, gata!, mă fac băiat cuminte, nu mă mai ocup de umblat din creangă-n creangă”, ne-a mai spus Dan Cioară.


Dan Cioară pare să își fi dat seama că Silvia este jumătatea lui, cu atât mai mult cu cât ea este singura femeie care a avut răbdare cu el și a așteptat să se potolească după ce a ieșit din arest și de la închisoare.

De altfel, ea l-a vizitat înclusiv în momentele în care acesta era în arest sau în penitenciarul Rahova. Mai mult decât atât, puștoaica i-a cerut, spun sursele noastre, să fie lăsată să locuiască în apartamentul interlopului în perioadele în care el nu avea vreo altă iubită ”în vizită”. Acum însă, ea s-a mutat definitiv la el acasă, nemaiexistând nicio altă femeie care să îl viziteze pe interlop.

Citește și:

Am aflat ce ascunde un celebru interlop acasă! Imaginile acestea spun TOTUL despre sentimentele lui

Despărțire-șoc în showbiz! ”Când am aflat ce făcea în Spania, am înnebunit”

Avem dovada că și-au petrecut noaptea împreună! Cuplu șoc în showbiz-ul românesc


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro