S-a transformat din răţuşca urâtă în prinţesă! Nu o să ghiciţi niciodată cine este fetiţa din imagine!

Sursa Foto Hepta

Este una dintre cele mai titrate vedete internaţionale şi s-a făcut remarcată prin frumuseţea ei exotică, dar şi pentru relaţia controversată cu Justin Bieber.

Serena Gomez, căci despre ea vorbim, nu a fost întotdeauna frumoasă. Când era copil, cântăreaţa de origine americană era răţuşca cea urâtâ iar acest lucru o fotografie pe care a postat-o pe reţeaua de socializare Insagram.

A fost diagnosticată cu Lupus

Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună. Vedetei i-au apărut leziuni ulcerative care s-au răspândit pe corp şi a fost nevoită să facă chimioterapie. Din acest motiv, Selena Gomez şi-a amânat mai multe concerte în anul 2013 şi nu din cauza dependenţei de droguri, aşa cum s-a speculat atunci în presă.

"Am fost diagnosticată cu lupus şi am făcut chimioterapie. Din cauza asta am făcut pauză de la concerte. Aş fi putut face un accident vascular cerebral. M-am izolat până când m-am simţit confortabil din nou", a declarat Selena Gomez.

Selena Marie Gomez este o actriță și cântăreață americană. Gomez și-a făcut primul debut în Barney & Friends ca Gianna, în perioada 2002–2004. Ea a avut o relaţie cu artistul Justin Bieber.

T.S

Foto: Instagram

Citeşte şi:

Selena Gomez a pozat GOALĂ. Imaginea cu artista a devenit publică, însă fanii au criticat-o dur

Fosta iubită a lui Justin Bieber, selfie incendiar! Selena Gomez a renunţat la haine pe internet


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro