S-a văzut la Paris și a și devenit divă! Simona Trașcă, primele declarații după ce s-a instalat în casa socrilor

Ce nu face omul din dragoste! O blondă celebră a decis să plece din România de dragul bărbatului cu care urmează să-şi unească destinul în faţa lui Dumnezeu. Şi asta nu e tot, Simona Traşcă s-a instalat bine mersi în casa viitorilor socrii.

Se spune că iubirea e oarbă şi că atunci când te loveşte nimic nu mai contează! Simona Traşcă renunţă la viaţa în România şi pleacă la Paris împreună cu viitorul ei soţ. Ca în orice relaţie, un factor important îl reprezintă şi relaţia cu socrii, iar Simona Traşcă este o norocoasă din acest punct de vedere.


Plecată într-o vacanţă de două săptămâni în Paris, oraşul natal al iubitului ei, Simona Traşcă şi Vasi şi-au dus relaţia la nivelul următor, tânărul făcând-le cunoştinţă părinţilor lui cu femeia care i-a furat inima. „Vasi a avut emoţii foarte mari. Am fost prima fată pe care a adus-o acasă, să o prezinte în mod oficial. Cu ei mă înţeleg foarte bine. Mama şi tatăl lui Vasi mă plac foarte mult. Sunt o răsfăţată”, a declarat Simona Traşcă.


Nu este prima oară când Simona Traşcă s-a întâlnit cu mama iubitului ei, dar se pare că cei doi îndrăgostiţi au luat lucrurile treptat şi nu s-au grăbit deloc. „În vizita trecută am stat la hotel şi ne-am văzut cu mama lui la un restaurant în Paris. Acum stau la ei acasă şi este foarte bine”, a mai spus Simona.


Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Crudu, "vânată" de fostul Simonei Traşcă! "Are ceea ce vreau"

S-a iubit cu domniţe celebre din showbiz-ul autohton, iar acum a dat lovitura în muzică! Daniela Crudu este următoarea lui "victimă"

VIDEO / Bărbaţi, aţi pierdut-o! O blondă celebră şi-a făcut bagajul şi pleacă din România pentru viitorul soţ


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro