Salam plângând! Nu, nu e numele unei specialități culinare, de sezon. E imaginea sfârșitului de an, cu celebrul manelist. Totul a pornit de la o banală fotografie

Departe de România, în ciuda zecilor de mii de euro pe care îi ”produce” din cântările pe care le are prin Statele Unite și în ciouda faptului că nopțile îi sunt alinate de focoasa Roxana Dobre, Florin Salam suferă. Motiv pentru care i-a cerut fiicei sale ca, în noaptea de Revelion să îi trimită o fotografie care să îi aline inima.

Iar Betty, pentru a-i face pe plac a făcut fotografia cu pricina. O fotografie în care apare ea, alături de fratele ei Dani, băiețelul pe care manelistul îl are din căsătoria cu Fănica, și Jaqueline-Maria, fetița pe care i-a dăruit-o Roxana Dobre. Iar momentul în care i-a fost trimisă fotrografia cu pricina, Florin Salam, spun sursele noastre, a avut nevoie de mai bine de jumătate de oră ca sîă își revină din plâns, manelistul mărturisind că se sfârșește de dorul copiilor săi care și-au petrecut sărbătorile singuri, fără tatăl lor.
Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, Florin Salam este decis să își încheie cât mai repede turneul american în care este însoțit de focoasa lui nevastă, Roxana Dobre, și să se întoarcă în România pentru a-și strânge în brațe odoarele. Nici bruneta care e acum nedezlipită de manelist, tânăra care i-a dăruit-o pe Jaqueline Maria nu a fost mai puțin afectată de imaginea pe care i-a arătat-o Florin, ea trecând prin stări asemănătoare, cu atât mai mult cu cât fetița lor are doar câteva luni.
”Toată ziua vorbește cu Betty șicu Melania, mama ei, Roxana este extrem de interesată de tot ce face micuța, de mesele pe care le ia, de cât de des și de mult plânge micuța, dacă are sau nu probleme cu burtica. Plânge foarte mult și cere să o vadă și să o audă pe Jaqueline prin telefon”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro