Salman Khan a vorbit despre căsătorie şi copii. Iulia Vântur, tu ce spui despre asta?

Este cel mai râvnit burlac de la Bollywood, iar femeile îi dau târcoale cu fiecare ocazie pe care o au, dar se pare că şi pentru Salman Khan a venit vremea să se aşeze la casa lui.

Actorul indian a vorbit despre cel mai fierbinte subiect. Conform Indiatimes.com, Salman Khan spune că este fericit şi că o posibilă căsătorie este mai sigură ca niciodată.  „La început credeam că nu am vârsta potrivită ca să mă căsătoresc, dar acum consider că sunt prea bătrân să fac acest lucru, însă sunt fericit. Se va întâmpla. Am zis că dacă Arpita (n.r.-sora actorului) se va mărită, mă voi însura și eu așa că acum nu mai am nici o scuză”, a declarat acesta pentru sursa menţionată.

Salman Khan nu s-a oprit aici cu dezvăluirile şi le-a spus jurnaliştilor indieni că îşi doreşte să aibă şi moştenitori. "Îmi doresc doi sau trei copii", a mai adăugat actorul. Oare Iulia Vântur ce spune despre asta?

Este văzut foarte des în compania Iuliei Vântur

Atât presa din România cât şi cea din India a scris de nenumărate ori că Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan. Deşi cei doi nu au confirmat niciodată, au fost surprinşi de multe ori împreună, ba chiar românca a fos prezentă la ziua lui de naştere din acest an.

Salman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

Iulia Vântur face orice să-i intre în graţii iubitului ei! Blonda s-a apucat să înveţe limba lui Salman Khan

Vrea să o facă celebră şi în ţara lui! Salman Khan şi Iulia Vântur vor prezenta împreună o emisiune în India?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro