Salman Khan vorbeşte despre căsătoria cu Iulia Vântur! Primele declaraţii ale actorului despre nuntă

foto: arhiva

Salman Khan a pus piciorul în prag şi a luat atitudine faţă de zvonurile potrivit cărora s-ar căsători cu Iulia Vântur. Actorul bollywoodian a vorbit pentru prima dată despre nunta cu aceasta.

Salman Khan a luat poziţie faţă de zvonurile apărute în presă referitor la căsătoria lui cu Iulia Vântur. Actorul a spus că deşi de obicei nu ia atitudine faţă de ce se scrie în presă, acum s-a ajuns prea departe deoarece familia lui este afectată.

"Se scriu o mulţime de lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Am citit şi eu ceea ce s-a scris despre logodna mea şi tot ceea ce pot spune este că sunt indiferent față de toate aceste zvonuri. Lucrurile mici nu mă deranjează deloc, dar îi deranjează pe părinții mei. Și, în acest caz, mă deranjează şi pe mine",
a declarat Salman Khan pentru Mumbai Mirror.

Actorul indian şi Iulia Vântur s-au cunoscut în 2011, la Dublin, când le-a făcut cunoştinţă chiar Marius Moga (32 de ani), iubitul de atunci al blondinei.

Citeşte şi:

Iulia Vântur s-a dus pe ascuns la hotelul lui Salman Khan! Au luat masa împreună şi au petrecut două ore în cameră!

VIDEO Au stat toată ziua despărţiţi, dar seara s-au întâlnit la hotel! Iulia Vântur şi Salman Khan, a doua noapte împreună!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro