Samira, adolescenta reblă din telenovela "Clona", s-a transformat într-o femeie fermecătoare! Uite cum arată la 28 de ani

Sthefany Brito, în vârstă de 28 de ani a devenit cunoscută în lumea întreagă cu ajutorul rolului pe care l-a avut în telenovela de succes "Clona".

Brito, care a interpretat rolul Samirei, o adolescentă rebelă a cuplului Latiffa şi Mohamed, este astăzi o tânără fermecătoare. Pozează sexy şi ce-i drept este o apariţie răvăşitoare.

Dacă în plan profesional lucrurile decurg de minune, viaţa amoroasă a lui Sthefany Brito a cunoscut urcuşuri şi coborâşuri. În anul 2009 s-a căsătorit cu fotbalistul Alexandre Pato, de care a divorţat un an mai târziu motivul fiind neînţelegerile în cuplu.

Acum Sthefany zâmbeşte larg, căci dragostea a revenit în viaţa ei. Ea formează un cuplu cu Igor Raschkovsky, un tânăr chipeş. "Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!", a scris actriţa în dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe pagina unui site de socializare.

"Clona" a primit numeroase premii, fiind una dintre cele mai urmărite telenovele. A câştigat nu mai puţin de zece statuete, la categoriile cea mai bună telenovela, cel mai bun scenariu, cea mai bună regie, cei mai buni actori - Antonio Calloni (Mohamed), Leticia Sabatella (Latifa) şi altele pentru roluri secundare.

Sursă foto instagram

Citeşte şi

Ti-o mai aminteşti pe Kadija din "Clona"? Actriţa s-a transformat într-o tânără fermecătoare

FOTO / Ţi-l mai aminteşti pe Murilo Benicio din telenovela "Clona"? Actorul este total schimbat! A luat proporţii şi a îmbătrânit

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro