Sânziana Buruiană, declaraţii inedite luna de miere! Ce surpriză i-a pregătit blondina proaspătului ei soţ!

Sursa Foto Antena Stars

După ce ani la rândul a fost una dintre cele mai râvnite burlaciţe, ei bine, Sânziana Buruiană a devenit în sfârşit mireasă! Peste 150 de invitaţi au petrecut împreună cu fericiţii miri.

Dacă vă închipuiţi că cei doi îndrăgostiţi vor pleca în luna de miere după ce Sânziana, care este însărcinată în 7 luni, va naşte vă înşelaţi amarnic.

"După sarcină nu o sa mai am cum. Atunci va trebui să stau cu el, cel puţin şase luni o să fiu mama full time.  Cred că o sa fiu ataşată şi grijulie. Cred că o să plecăm în luna de miere înainte să se nască. Nu i-am cumpărat nimic, pentru că suntem supersiţioşi, iar când vine vorba de nume avem mai multe variante.

Destinaţie secretă

Vom pleca la plajă, nu o să îmi iau prea multe lucruri groase, destinaţia este surpriză. El mi-a spus că trebuie doar să îmi fac bagajele. Mi-am propus să stau cât mai mult la plajă şi să mă relaxez"

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf şi-au destinele în faţa lui Dumnezeu, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

T.S

Citeşte şi:
A fost o nuntă cu moţ, cu cârlionţi şi cu zulufi, dar stai să vezi tortul! Toţi invitaţii de la nunta Sânzianei Buruiană au fost impresionaţi

VIDEO / Petrecere de pomină la nunta Sânzianei Buruiană! Andreea Tonciu a rupt ringul de dans, alături de miri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro