Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba

Sânziana Buruiana şi Nicolae Zuluf ajung astăzi în faţa altarului. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi speră să trăiască în armonie până la adânci bătrâneţi.

Nimic nu are ce să-i umbrească fericirea blondinei în această zi, dar are o urmă de regret, căci Andreea Tonciu, buna ei prietenă, se pare o să fie marea absentă de la această nuntă. "Nu m-a văzut, încă, îmbrăcată în rochia de mireasă. Am o soacră de milioane. Nu o să se fure mireasa. Se va arunca buchetul, am multe fete care vor să-l prindă. Nu am primit niciun mesaj de la Andreea Tonciu, dar eu am spus că cei care vor să fie alături de mine sunt invitaţi. Poate îmi face o surpriză plăcută", a declarat Sânziana Buruiana pentru Antena Stars.

Contactată telefonic, Andreea Tonciu a zis că nu doreşte să comenteze. Sânziana Buruiană este însărcinată în şapte luni şi aşteaptă o fetiţă. La scurt timp, Simona Traşcă a făcut o dezvăluire incendiară. "Andreea o să vină la nuntă", a declarat Traşcă pentru Antena Stars.

Citeşte şi

A venit ziua cea mare! Uite ce face Sânziana Buruiană cu câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

A recunoscut că este însărcinată, cu doar câteva zile înainte de nuntă! Sânziana Buruiană, apariţie fierbinte la "Petrecearea Burlăciţelor"!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro