Sânziana Buruiană, momente de groază înainte de nuntă! Viitorul ei soţ a lăsat gravidă o altă femeie? "Sunt terminată! Mi-e rău!"

Sânziana Buruiană a trecut prin momente de groază înainte de nuntă. Vedeta a aflat că o altă femeie este gravidă cu viitorul ei soţ.

Sânziana Buruiană s-a luat la ceartă cu o roşcată care a spus că poartă în pântece copilul lui Zuluf. Blonda a luat chip de nebunie şi a bruscat-o pe femeia gravidă.

"Sunt mama copilului viitorului tău soţ. Îl alintam Zuly. Nu se poate aşa ceva. Are o aluniţă pe fund. Sunt însărcinată cu un băieţel. Sunt iubita de trei ani a lui Zuluf", a declarat femeia, miercuri, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.


"Sunt terminată! Nu cred aşa ceva. Nu se poate aşa ceva!", a spus Sânziana Buruiană. Din fericire, totul a făcut parte dintr-o farsă plănuită de emisiunea "Un show păcătos".

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu în toamna acestui an, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

A.B.

Foto: Captură Antema 1

Citeşte şi:

Cu câteva zile înainte de căsătorie, Sânzi are probleme cu Poliția! Imagini EXCLUSIVE cu blondina "înhățată" de oamenii legii

Sânziana Buruiană şi-a ales "cătuşele"! Ce model de verighete a preferat blonda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro