Sânziana Buruiana nu îşi mai încape în piele de fericire. A făcut totul public în urmă cu puţin timp

Sânziana Buruiana a devenit mămică în urmă cu doi zile. Blondina nu îşi mai încape în piele de fericire şi a ţinut să împărtăşească acest lucru şi cu prietenii săi virtuali.

Vedeta spune că nu există un sentiment mai frumos ca acela pe care îl are o mamă, ba chiar are multe motive de bucurie. Micuţa ei s-a născut în zodia capricornului, iar acest fapt o bucură tare mult pe proaspăta mămică. "'Neaţa. În primul rând vă mulţumesc din suflet pentru toate urările, toate mesajele superbe primite de la voi. Nimic pe lume nu se compară cu bucuria de a avea un copil. Este un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte. Am o intrebare pentru mămici: Cine mai are copilaşi născuţi în zodia capricornului?", a scris Sânziana pe pagina unui site de socializare.

Sânziana Buruiană a devenit pentru prima oară mamă pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat naştere unei fetiţe ce va purta numele de Izabela Ştefania Ioana. La scurt timp după ce a venit pe lume, micuţa a primit cadou un medalion. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015 şi formează un cuplu de doi ani de zile.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

PAPARAZZI! Sânziana a vrut cu orice preț să se asigure că va avea o naștere ușoară... așa că și-a luat inima în dinți, a tras aer în piept și a făcut ceva ce nu prea e obișnuită să facă! A auzit ea că e bine și că așa fac toate

Prima declaraţie a Sânzianei Buruiană, după ce a născut! Cum se simte şi ce a făcut prima dată când şi-a văzut fetiţa

Fotografie emoţionantă! Sânziana Buruiană, prima imagine cu fiica ei: "Ce par mare are!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro