Sânziana Buruiană nu poate să facă niciun pas fără să fie urmărită! Cine i-a pus „gând rău” blondinei

Sânziana Buruiană este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară, la începutul anului, într-un spital din Capitală. Chiar dacă nimeni nu se aştepta să o vadă pe focoasa blondă în rolul de mămică, sau aşezată la casa ei, Sânziana este foarte fericită cu noul rol.

De când a devenit mamă, Sânziana Buruiană este de nerecunoscut. Din focoasa asistentă TV, blonda s-a transformat într-o mămică responsabilă, care ar face orice pentru a o răsfăţa pe micuţa Isabella Ștefania Ioana, care i-a adus blondei liniştea şi împlinirea pe care şi le dorea.


Se spune că sosirea pe lume a unui copil îţi schimbă radical priorităţile şi viaţa, iar asta s-a întâmplat şi în cazul Sânzianei, care nu mai poate face absolut nimic fără să fie urmărită îndeaproape de fiica ei. „Nu pot să merg nicăieri fără să mă urmărească. Abia îşi poate ţine căpuţul, dar chiar şi aşa se chinuie să îl ridice ca că se uite după mine prin casă. Vrea să ştie tot ce mişcă. Este foarte curioasă, cine ştie dacă va fi aşa şi când va fi mare, sau doar acum”, a declarat Sânziana.


Sânziana Buruiană a devenit pentru prima oară mamă pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat naştere unei fetiţe ce va purta numele de Izabela Ştefania Ioana. La scurt timp după ce a venit pe lume, micuţa a primit cadou un medalion. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015 şi formează un cuplu de doi ani de zile.

Citeşte şi:

Sânziana Buruiană a intrat în febra pregătirilor pentru botezul fetiţei sale: "Vreau să fie ca o poveste cu zâne!"

Ce a apărut pe Facebook-ul Sânzianei Buruiană după ce Isabella a împlinit două luni de când s-a născut

A devenit mămică, dar nu a renunţat la hainele sexy! Cum s-a pozat Sânziana Buruiană în această seară


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro