Sânziana Buruiană, o mămică invidiată! Cum decurge o seară din viaţa blondei şi a fiicei ei! Declaraţii EXCLUSIVE

Sânziana Buruiană este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară, la începutul anului, într-un spital din Capitală. Chiar dacă nimeni nu se aştepta să o vadă pe focoasa blondă în rolul de mămică, sau aşezată la casa ei, se pare că Sânziana se descurcă foarte bine în acest rol, ba mai mult, este invidiată de toate prietenele ei.

De când a devenit mamă, Sânziana Buruiană este de nerecunoscut. Din focoasa asistentă TV, blonda s-a transformat într-o mămică responsabilă, care ar face orice pentru a o răsfăţa pe micuţa Isabella Ștefania Ioana.


Chiar dacă la început a fost speriaţă de prietenele ei, care au deja copii, că nu va dormi nopţi la rând, sau că îi va fi greu, Sânziana a ajuns acum să fie invidiată de ele, şi totul se datorează comportamentului exemplar al fetiţei ei. „Sânziana are un copil atât de cuminte, cum rar am mai văzut. Dacă este sătulă şi are băiţa făcută, fetiţa Sânzianei doarme neîntoarsă toată noaptea. Amândoi sunt topiţi după ea, iar Sânziana s-a schimbat total de când e mama. Este mult mai grijulie”, a declarat o prietenă a blondei.


Sânziana şi Nicolae Zuluf nu se gândeau că este atât de frumos să fii părinte, dar acum au planuri mari de viitor. „Sânziana trebuie să se recupereze după operaţia de cezarianaă. Nu poate să mai facă acum copii. Înainte să o aibă pe Isabella erau sceptici, parcă nu şi-ar mai fi dorit, dar când au văzut ce cuminte este şi Sânziana a avut o sarcină uşoară, au decis că imediat ce se recuperează ea, vor mai face un copil”, a declara o apropiată a cuplului.

Citeşte şi:

Fetița Sânzianei Buruiană a crescut. Azi a făcut pentru prima dată acest lucru, iar vedeta a fost imediat pe fază și a imortalizat momentul

Sânziana Buruiană, din nou mamă? Blonda a arătat prima imagine cu viitorul ei băiat

Sânziana Buruiană n-are deloc stare! Şi-a schimbat din nou look-ul. O mai recunoşti?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro