Săracu'! Să cheme Protecţia Copilului! Că la ce drama are... sigur va fi ajutat! Da! Vorbim de Fulgy de la Clejani!

După majoratul extravagant pe care părinţii i l-au organizat, Fulgy continuă cu „cheltuiala”, iar dorinţele lui depăşesc câteva zeci de mii de euro, dar pare decis să obţină asta, cu orice preţ.

Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani a trecut prin emoţii extrem de mari până când şi-a obţinut permisul de conducere, deoarece şi-l dorea de foarte mult timp, dar a trebuit să aştepte să împlinească vârsta majoratului pentru a putea susţine examenul auto.


Dacă sora lui a primit aproape imediat maşina dorită, Fulgy nu este chiar atât de norocos şi trebuie să muncească din greu pentru a-i câştiga încrederea tatălui său, ca acesta să îi dea pe mână un bolif de pestze 120.000 de euro. „Nu mi-a venit încă maşina. Merg cu masina tatălui până atunci. Mai durează puţin până îi câştig încrederea completă”, a declarat Fulgy.


Dorinţele proaspătului şofer nici nu sunt mari, acesta visând de mult timp la un bolid de câteva zeci de mii de euro. „Îmi doresc foarte tare un model de maşină, care trebuie să ajungă. Visez de mult timp la el şi mi-l voi cumpăra. Am strâns bani la puşculiţă”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Fulgy. 

Citeşte şi:

Fulgy, martor-cheie într-un scandal incredibil?

VIDEO / Fulgy a "umilit-o" pe fiica lui Salam! Lui Bety nu i-a venit să creadă: "Dă-te, bă, la o parte! Doamne!"

VIDEO / Cum cucereşte Fulgy fetele? Află chiar din gura lui


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro