Sărbătoare mare în familia Magdei Ciumac! Iată cu cine a sărbătorit bruneta debutul în televiziune

Magda Ciumac nu a putut sta departe de ”sticla” televizoarelor, iar dacă celebritatea și-a câştigat-o dansând pe mesele din ”garsoniera” OTV, acum bruneta a decis să se întoarcă pe micile ecrane într-o altă postură, una mult, mult mai serioasă, iar acest lucru nu putea să treacă fără a fi sărbătorit.

Viaţa Magdei Ciumac pare să se fi aşezat pe un făgaş normal. După ce bărbatul pe care îl iubeşte de patru ani a divorţat pentru a fi alături de ea, bruneta s-a concentrat şi pe carieră, iar în urmă cu câteva zile şi-a făcut debutul în televiziune.


După ce a renunţat la Bucureşti pentru Timişoara, pentru a fi alături de bărbatul iubit, Magda Ciumac a ajuns abia acum să se simtă împlinită total. În urmă cu câteva zile, emisiunea în cadrul căreia bruneta are rol de invitat permanent a avut marele debut, iar Magda şi partenerul ei nu puteau rata ocazia de a sărbători.


Astfel, imediat după terminarea emisiunii, Magda şi iubitul ei au mers la un restaurant din Timişoara, unde cei doi au sărbătorit succesul fostei soţii a lui Tolea. Chiar dacă era un real motiv de sărbătoare, Magda a ales să petreacă doar cu iubitul ei, ca doi porumbei, chiar şi fără fiul ei.


Magda Ciumac este fosta soţie a luptătorului K1 Tolea Ciumac. Bruneta a devenit faimoasă în urma emisiunilor realizate de Dan Diaconescu, unde a dansat pe mese. În prezent, Magda Ciumac este logodită cu un om de afaceri din Timişoara, Andrei Rain și are un băieţel din relația pe care a avut-o cu Tolea.

Citeşte şi:


Împăcarea încredibilă! A uitat de actualul soţ şi şi-a petrecut weekendul la munte cu fostul şi cu băieţelul lor, după 5 ani de despărţire

Trebuie să ai curaj să te uiți la fotografiile acestea! Magda Ciumac a pozat în toată splendoarea ei

Magda Ciumac a explicat, fără perdea, de ce a luat proporţii! Creşte, creşte şi... nu se mai opreşte!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro