Sătul de jigniri, Şerban Huidu a făcut un gest extrem pe blogul personal. Te-ai fi aşteptat la asta?

Doar câteva zile, atât a rezistat Şerban Huidu în blogosferă. Deranjat de jignirile şi atacurile dure venite din partea cititorilor, fostul "cârcotaş" a luat o măsură extremă: şi-a suspendat blogul.

Decizia vine după ce, ieri, Şerban Huidu şi-a exprimat pe blog opinia în privinţa condamnării la închisoare a lui Gigi Becali, iar numeroşi cititori internauţi l-au atacat.

"Ești de o ipocrizie absolut înfiorătoare. Rămâi același om de nimic, mic, prost, îngâmfat. Ce-ai făcut în viața ta, prostule?Ai râs de alții, apoi de prost ce-ai fost ai intrat într-un stâlp, pe urmă ai omorât trei oameni, n-are relevanță dacă ai vrut sau nu.Te-ai ascuns în spatele avocaților, familiile celor pe care i-ai killerit sunt văi de mama lor, cu banii luați,iar tu mai vii și faci pe moralistul.Tu nu ești jurnalist,n-ai fost niciodată,ești doar un chibit ordinar", i-a spus unul dintre cititor, în timp ce altul l-a numit "animal frustrat de Berceni".

Răspunsul lui Şerban Huidu nu a întârziat să apară.

"Ești un laș, așa cum sunt majoritatea celor ce înjură în spatele ecranului de la calculator! În rest de făcut nu ar face niciodată nimic!", i-a replicat Huidu, care a decis în cele din urmă să-şi suspende blogul.

Nu este prima dată când Huidu recurge la un astfel de gest. În 2011, după ce a provocat un accident rutier, în urma căruia 3 persoane şi-au pierdut viaţa, acesta a părăsit echipa "Cronica Cârcotaşilor", a renunţat la emisiunea de la radio şi la blog.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro