S-au căsătorit de doar un an, dar deja un artist celebru de la noi a renunțat la... verighetă! Declarații EXCLUSIVE

El este unul dintre cei mai căutați artiști de la noi, iar după 11 ani de relația a deci că este cazul să se căsătorească. Și, la mai puțin de un an de la pomposul eveniment, probleme au apărut, iar verigheta de la mâna lui a dispărut.

După 11 ani de relaţie, Tudor şi Anamaria şi-au luat inima în dinţi şi au spus cel mai important „DA” din viaţa lor. În urmă cu aproape un an, solistul trupei Fly Project şi soţia lui îşi uneau destinele, şi dacă nimic nu părea să le umbrească fericirea, se pare că un lucru, extrem de mărunt, le-a umbrit fericirea.
Dacă în 11 ani de relaţie s-au înţeles perfect din toate punctele de vedere, odată cu semnarea certificatului de căsătorie lucrurile s-au schimbat puţin între ei, şi nu din cauza acelei hârtii semnate, ci din cauza căsătoriei. „Eu nu port accesorii de niciun fel. Pur şi simplu mă enerva acea verighetă şi nu o puteam suporta pe mână. M-am certat cu Anamaria pe tema asta destul de rău”, a declarat Tudor.
După lungi discuţii lămuritoare, dar şi câteva certuri mai aprinse, liniştea s-a instalat în cuplul lor, iar cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste în continuare, fără verigheta lui Tudor. „Şi-a dat seama că dacă nu port verigheta nu înseamnă nimic în relaţia noastră, iar eu sunt acelaşi om care este lângă ea de 11 ani. Asta nevastă”, a mai spus, zâmbind acum, după ce a scăpat de stres, Tudor.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro