S-au sărutat pasional în public fără să le pese de nimeni! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc fără perdea în văzul lumii

Sursa foto Facebook

De când au părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" doi foşti concurenţi sunt de nedespărţit şi se iubesc ca în filme.

S-au iubit, s-au logodit şi s-au căsătorit! Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" au devenit soţ şi soţie în marea finală. Acum, cei doi au postat pe internet o fotografie care îi înfăţişază într-o ipostază foarte intimă, chiar dacă se afla într-un loc public.

Chiar dacă la început au avut o relaţie cu năbădăi, pe parcursul emisiunii Marian şi Cristiana au găsit o cale de a se înţelege unul pe celălalt. Cei doi se iubesc, iar asta se vede cu ochiul liber.

 "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi:

Ipoteză bombă după finala "Mireasă pentru fiul meu". Elly, însărcinată?!?

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cristian la câteva ore după ce el şi Elly au câştigat competiţia "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro