Scandal fără precedent între Ana Măiţă si Mihai Trăstariu! "Am crezut că îmi vor răpi copilul ca să vadă dacă este sau nu Ionuţ Anghel"

După ce Mihai Trăistariu a dat share pe Facebook la o fotografie cu un copil care seamănă cu Ionuţ Anghel, băiatul omorât de câini, acum artistul a fost dat în judecată.

Ana Măiţă, mama băiatului care seamănă cu Ionuţ Anghel, a depus plângere penală pe numele cântăreţului şi a mai multor persoane, deoarece a fost făcută publică fotografia fără acordul ei. "Au existat sute de comentarii răutăcioase la poza cu copilul meu. Vreau să ştiu de ce apar astfel de poze fără acordul meu? Ionuţ Anghel este la cimitir, a fost ucis de câini, pentru Mihai Trăistariu nu a fost evident că Ionuţ este mort. Susţinătorii câinilor fără stăpân spun că Ionuţ este încă în viaţă şi că trăieşte la mine în casă. Am crezut că îmi vor răpi copilul să-i facă analize, să vadă dacă este Ionuţ Anghel sau nu. Anul acesta pe oamenii care au distribuit fotografia nu îi vor vizita Moşul, ci Poliţia. Dumneavoastră trăiţi pe Facebook, nu eu!", a declarat Ana Măiţă la ProTV.

"E uşor penibil scandalul ăsta, dar o să trec peste el. Vreau s-o întreb pe doamna Ana Măiţă de când nu a mai apărut la televizor? Opinia mea este că doamna Măiţă a prins gustul publicităţii şi a decis să mă dea pe mine în judecată că am dat share la o postare după ce au dat-o mulţi alţi oameni înaintea mea. Urmăreşte să apară în ziare şi la TV datorită mie. De când cu moartea lui Ionuţ, am devenit mai sensibil la problema câinilor fără stăpân. Am distribuit imaginea pentru că mi s-a părut că merită cercetat", a adăugat prin telefon Mihai Trăistariu.

A.D.

Citeşte şi:


Cât de sexy s-a îmbrăcat vedeta din imagine! Ghiceşti cine este personajul?

Xonia a sărit pe el şi nu-i mai dă drumul! Vezi cine este norocosul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro