Scandal între Anamaria Prodan şi mama ei, în culise! Motivul este incredibil: "Ea este porcul bătrân!"

Anamaria Prodan şi mama ei au fost invitate într-o emisiune de televiziune, unde au vorbit despre divergenţele pe care le au.

Anamaria Prodan şi Ionela au avut o mică dispută în culise, deoarece mama ei îşi doreşte bijuterii noi. Cele două au vorbit despre motivele pentru care se ceartă.

"M-am enervat în culise că vrea aur alb, nu ştiu ce mai vrea. Voia să i le aduc eu pentru rochie. Mama mă vizitează la 6 jumătate dimineaţa când eu dorm. Ea este porcul bătrân. Toţi din familie suntem nişte porcuşori. Eu cedez în disputele cu mama. Laurenţiu mă învineţeşte. Mă apucă de mâna când vorbesc cu mama până o las moale", a declarat Anamaria Prodan, miercuri, într-o emisiune TV

"Mă enervează. Eu trebuie să aştept să te trezeşti tu? Laurenţiu o trage de mânecă. Din primii bani pe care i-am dat şi-a cumpărat o maşină de 120.000 de euro"
, a spus Ionela Prodan.

Anamaria Prodan şi Denisa Nechifor, prietene de mulţi ani

Anamaria Prodan şi Denisa Nechifor sunt prietene încă din vremea în care Denisa Nechifor avea o relaţie cu Adi Cristea. "M-a revoltat că el se pregătea să plece când era gravidă. Pe urmă am aflat că ea îl lăsase. Atunci ne-am împrietenit mai bine", a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan-Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

A.B.

Sursă foto: Captură Kanal D

Citeşte şi

Lux şi opulenţă la petrecerea aniversară! Anamaria Prodan a petrecut pe picior mare de ziua ei!

FOTO / Anamaria Prodan, pictorial incendiar după operaţia la sâni

VIDEO / Ionela Prodan a stat la coadă să-i ureze "La mulţi ani" fiicei ei


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro